Financieringsmogelijkheden

Subsidie vanuit de overheid  SVN

Nederland moet vanaf 2050 thuis gas vrij zijn. De overheid stelt veel geld ter beschikking om dit waar te maken. Het geld wordt gebruikt om projecten te stimuleren, door middel van subsidieregelingen en goedkope leningen. Meestal is de SVn hierbij betrokken afhankelijk van de gemeente.

Energiebespaarlening

Momenteel zijn wij druk bezig met de Energiebespaarlening, voor een nationale toegankelijke lening voor uw groene funderingssysteem. U kunt tussen de € 2.500,- en € 25.000,-  lenen tegen een rente van 2,5%. Voor het aanvragen van deze lening of meer informatie er over klikt u op de link hier onder.

Woonachtig in Gemeente Amsterdam

Dan kunt u gebruik maken van de Energielening van het Duurzaamheidsfonds Amsterdam. Deze Energielening wordt u aangeboden door de Gemeente Amsterdam tegen een rente van 1,06 % gedurende gehele looptijd (vanaf 2020). U kunt tussen de € 2.500,- en € 15.000,- lenen met een looptijd van 10 jaar.

Woonachtig in Gemeente Almere

In dat geval wordt er een lening aangeboden door het Energiefonds Almere, deze heet de duurzaamheidslening. U kunt tussen de €2.500 en € 25.000 lenen tegen een rente van ongeveer 1,6% en heeft een looptijd van 10 tot 15 jaar.